Nyhedsbrev

         Nyhedsbrev Oktober

Vi nåede heldigvis lige, at få afholdt vores 4.klasses aften d. 11. september, før smitten igen eksploderede og der igen blev strammet op på retningslinierne for arrangementer. Vi havde den fedeste aften med fuld skrald på – og vi glæder os bare super meget til, at vi igen kan afholde nogle super sjove arrangementer for jeres børn.

Nu er vi så nået frem til oktober måned og det er desværre ikke blevet bedre i forhold til Corona situationen generelt i vores lille land. Her i klubben køre vi stadigvæk helt skarpt på regler og retningslinier i forhold til Corona. Alle børn har meget hurtigt vænnet sig til den situation vi står i og de kender den daglige procedure ud og ind – hvad må vi og hvad må vi ikke. Ligeledes er det bare så dejligt, at alle jer forældre husker på, at i ikke skal komme ind i klubben.

Vi er meget skarpe på, at det kun er os som medarbejdere og de børn som går i klubben som må komme her. Det kan dog godt være lidt af en udfordring, da mange af vores gamle klubbørn synes det er lidt svært, at de ikke må komme ind og sige hej som de plejer. Vi håber snart, at vi kan åbne op for det igen, men pt er vi nødsaget til, at være helt konsekvente på dette område.

Fredag d. 9. oktober skulle vi have haft vores første overnatning i klubben – men som Corona situationen er pt, må vi desværre udskyde dette arrangement. Indtil videre har vi rykket det frem til d. 6. november hvor vi håber på at smittetrykket er faldet, så vi kan give ungerne den fedeste aften. Som i alle ved er svært at planlægge fremadretet i øjeblikket – men vi skal nok sørger for at holde jeg opdateret løbende.

Fredag d. 9. oktober er det arbejdspladsernes motionsdag og derfor skal vi lave en masse aktive ting denne dag. Dette bliver i form af diverse konkurrencer også skal vi selvfølgelig have noget lækkert til frugt. I restenen af oktober månded skal vi bl.a. lave ugens udfordring, afholde TIK TOK konkurrence, i hallen og have en masse motion og holde fælles fødselsdag.

I efterårsferien uge 42 er vi KUK. Vi har åbent hver dag fra kl. 8.00-16.00. I skal ikke tilmelde jeres barn – Døren er åben, så man kommer bare. Er der 4. klasser som har morgenmondul og derfor har brug for pasning mellem 6.30 og 8.00, må i meget gerne kontakte os i klubben.

I vil i de næste 7 uger muligvis se et nyt ansigtet i klubben. Det er Magnus som skal være i praktik hos os – Vi siger velkommen til Magnus.

HUSK……..Juniorklubben har en lukket gruppe på facebook – hvor der bl.a. bliver lagt billeder op fra vores ture og dagligdags aktiviteter. Da gruppen er lukket skal i anmode om medlemskab. Gruppen hedder ”Tårnborg Juniorklub”. Da vi også kan kommunikere med jer forældre her igennem, vil det være rigtig dejligt hvis alle der allerede bruger Facebook bliver medlem.

Mange glade  efterårs hilsner fra   

Mads og Mette.