Nyhedsbrev

Kære børn og forældre

Håber alle har haft en fuldstændig fantastisk sommerferie. 
 
Nu nærmer tiden sig mandag d. 8.august og vi er klar til at tage fat på et nyt og spændende skoleår og vi glæder os MEGA meget til at gense alle jeres skønne unger i klubben. Tak fordi vi måttet låne dem til vores sommertur....igen i år var det en helt fantastisk tur, med en masse glade børn og voksne, som fik fyldt på kontoen af fede og hyggelige oplevelser.
 
Vi er rykket retur  i TUK her i uge 31, hvor vi har fået sagt velkommen til nogle af vores nye 4. klasser og ellers har ugen bare budt på massere af hygge og dejligt samvær.
 
Vi starter dette skoleår op med et BRAG af en 4.klasses fest for både TUK og KUKS 4.klasser. Datoen for denne festlige aften vil være fredag d. 26.august. Alle 4.klasses børn vil modtage en invitation i næste uge. Glæd jer til en fed fest.
 
I september måned vil vi d.9.september invitere til et stort rulleskøjte disko i Storebæltshallen og lørdag d. 17. september, er vi igen klar med årets første rollespils arrangement, som mange af børnene ser frem til. I vil modtage invitationer til alle arrangementer, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.
 
For vores 7.klasser vil der være åbent i ungdomsklubben i KUK torsdag d. 25. august fra 18.30-21.00 og tirsdag d. 30. august fra 18.30-21.00. Så kom ind i ungdomsklubben og mærk den hyggelige stemning og ha` det hele for dig selv, sammen med de andre 7.klasser. Ungdomsklubben åbner op for alle klasser torsdag d. 1. september. Vi glæder os til endnu et fedt år med alle de unge mennesker.
 
Hvis i ikke allerede har gjort det, så gå ind på Facebook og ansøg om medlemskab på TUKS lukkede Facebook side. Det er her vi bl.a. lægger billeder og andet information op omkring klubben.
 
For nye forældre er det vigtig, at i får logget jer på Tabulex, da det er den platform vi bruger til at kommunikere med jer på. Her vil komme  vigtige informationer, invitationer til arrangementer og mm. Alle nye forældre vil i velkomstkuverten modtage information omkring brugen af Tabulex. Hvis der skulle opstå spørgsmål er i meget velkommen til at kontakte os i klubben eller ringe på 29413976.
 
Fortsat rigtig god sommer til alle.
 
De varmeste hilsner fra
Morten og Mette.