Nyhedsbrev

         Nyhedsbrev August/september

Så er vi kommet i gang efter sommerferien. Super dejligt at se alle Jeres skønne unger igen. Stor velkomst ligeledes til alle vores nye 4. klasser. Vi har fået fornøjelsen af en masse nye 4. klasse, hvilket er super skønt.

Dette nyhedsbrev indeholder en del praktiske informationer, så det er vigtigt, at få det studeret godt igennem. Desværre har vi på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at melde datoer for arrangementer ud flere måneder frem, da vi grundet Corona situationen og jeres børns sikkerhed, er nødsaget til at afvente hvordan vores samfundssituation udvikler sig hen over efteråret.

Da Coronaen jo stadigvæk iblandt os, er dette skole år startet op på en lidt anderledes måde end vi plejer. Vi prøver så vidt det er muligt, at have en så normal hverdag i klubben som muligt. Efter vores opfattelse tænker børnene ikke meget så på, at hverdagen er blevet anderledes, de finder hurtigt de nye rytmer omkring håndvask og afspritning osv. helt naturligt.

Da vi alle skal passe godt på hinanden, har vi en lille bøn til jer forældre omkring, at i så vidt det er muligt ikke kommer ind i klubben ved afhentning. Vi håber meget på jeres forståelse. Det vil altid være muligt, at finde en som kan være behjælpelig, med at få jeres barn sendt ud.

Fredag d. 11.september starter vi året op med en MEGA hyggeaften for de nye 4.klasser. Det bliver en rigtig god og festlig aften med alt hvad der høre til en god fest. Alle kan godt begyndt, at lade op til et BRAG af en aften. (Invitationen bliver lagt ud på tabulex i uge 35 – samt alle får en seddel med hjem). Så husk allerede nu, at sætte kryds i kalenderen.

I efterårsferien uge 42 er vi KUK. Vi har åbent hver dag fra kl. 8.00-16.00. I skal ikke tilmelde jeres barn – Døren er åben, så man kommer bare. Er der 4. klasser som har morgenmondul og derfor har brug for pasning mellem 6.30 og 8.00, må i meget gerne kontakte os i klubben.

VI håber at alle er kommet godt i gang med at bruge Tabulex systemet – Hvis der er nogen som endnu ikke er kommet på, er i velkommen til at henvende jer i klubben – så vi kan hjælpes ad. Det er ligeledes en fordel at downloade Tabulex Appen til jeres telefon, her har i bl.a. mulighed for at se når jeres barn logger ind og ud af klubben.

Juniorklubben har en lukket gruppe på facebook – hvor der bl.a. bliver lagt billeder op fra vores ture og dagligdags aktiviteter. Da gruppen er lukket skal i anmode om medlemskab. Gruppen hedder ”Tårnborg Juniorklub”. Da vi også kan kommunikere med jer forældre her igennem, vil det være rigtig dejligt hvis alle der allerede bruger Facebook bliver medlem.

Husk at vi fra tirsdag d. 1. september igen åbner op for ungdomsklubben i KUK. Vi har åbent tirsdag og torsdag fra 18.30 -22.00. Her glæder vi os til at se alle Tårnborgs elever fra 7-8 og 9. klasse trin.

Er du 7.klasse har du mulighed for at besøge UK allerede tirsdag d.18.august og torsdag d.27 – begge dage fra 18.30 -21.00.

Mange glade sommer/ efterårs hilsner fra Mads og Mette.