Nyhedsbrev

Nyhedsbrev januar/februar 2020.

Velkommen tilbage til alle fra en forhåbentlig dejlig og lang juleferie. Håber alle både børn og forældre er kommet godt ind i det nye år, så vi alle kan få sat godt gang i 2020

I Juniorklubben skal vi lave en masse spændende ting i løbet af 2020Dette nyhedsbrev indeholder informationer om,hvad der sker i klubben de næste par måneder. Samt datoer som i kan krydse af hjemme i kalenderen.

Vi starter dette år ud med et Pyjamas party for tøserne fredag d. 24. januar.

Fredag d. 31. januar skal vi i KUK og forsvare vores 1. plads i Play back fra i efteråret. TUK er lukket ned denne dag og alle børn skal afhentes i KUK senest kl. 17.00.

Onsdag d. 12. februar holder vi drenge LAN dag/aften. Vi har lånt KUK denne dag, så vi har nogle flere computere. Så elsker du at spille computer, er dette arrangement bestemt noget for dig. Indbydelse er udleveret og lagt på tabulex.

Fredag d. 21. februar holder vi fastelavn i juniorklubben – vi skal slå katten af tønden, spise fastelavnsboller mm. Traditionen tro – skal vi ha´ kåret årets bedst udklædte dreng og pige.

Uge 7 har vi jo vinterferie – vi er i KUK hele ugen fra 8-16. Man kommer bare og feriehygger sammen med alle osandre - ingen tilmelding nødvendig. Onsdag holder vi dog LAN så denne dag er der kun åbent for dem, som er tilmeldt dette arrangement.

Hver mandag og torsdag eftermiddag forvandler vi klubben til en stor gang NERF krig. Så undre I jer over, at jeres kære børn kommer senere og senere hjem om eftermiddagen – så kan dette være en god grund….smiler.

Fredag d. 3. april skal vi have en FANTASTISK overnatning i TUK. Det er kun for TUK børn og en af de ARRANGEMENTER SOM BØRNENE EFTERSPØRGER. Hvad der præcis skal ske denne aften er endnu hemmeligt – men sæt allerede kryds i kalenderen, så du kan komme med.

De eftermiddage vi har mulighed for at benytte hallen eller gymnastiksalen gør vi det – det er vigtigt, at alle få rørt sig, så vi laver både aktiviteter for drenge og piger.

I det daglige har vi meget fokus på trivsel. Vi oplever nemlig ofte, at børnene når de kommer fra skole, er meget påvirket af negative hændelser som er sket i dagens løb. Vi lære børnene at tage ansvar for hinanden, så alle føler de er en del af fællesskabet. Vi accepterer ikke dårlig omtale eller nogle former for mobning. Derimod lærer vi børnene, at alle er forskellige og har forskellige kompetencer – MEN ALLE ER LIGE MEGET VÆRD. Dette er en proces og vi bruger dagligt tid på at følge op på hvad der sker og rør sig hele tiden. 

VI glæder os til en masse dejlige og hyggelige oplevelser med alle jeres børn her i 2020.

Rigtig godt nytår til Jer alle.

De bedste hilsner fra

Mads og Mette.