Nyhedsbrev

Nyhedsbrev Juni 2020

Vi er i klubben kommet rigtig godt i gang igen efter nedlukningen. Alle børn er utrolig gode til at følge de nye skærpede hygiejne retningslinjer. Ligeledes har alle stort fokus de nye regler vi har indført, så vi alle kan være i klubben og samtidig passe godt på hinanden og undgå smitte.

Her i juni måned plejer vi at få besøg af vores kommende 4. klasser. Grundet Corona situationen har vi i år valgt, at gøre det lidt anderledes, så vi ikke blander klubbens børn med sfoèns børn. Mads og Mette tager på visit i 3.klasse og besøger dem -  og herefter får de en rundvisning i klubben – inden klubben åbner for klubbørnene.

JU-BIII – ja det plejer jo at være beskeden på denne årstid, når vi er ved at gøre klar til ÅRETS SOMMERTUR.

DESVÆRRE bliver det ikke sådan i år. Vi har vurderet, at det selvfølgelig ikke er forsvarligt i forhold til sundhedsstyrelsens retningslinjer at tage 30 børn med på koloni, som skal bo tæt og sove sammen i 3 dage.

Vi er super ærgerlige – men sådan er situationen jo desværre i år. Vi glæder os så bare til næste sommer – så vi igen kan komme afsted på ÅRETS FANTASTISKE SOMMERTUR.

Sommerferien fra står snart for døren, hvilket betyder 6 ugers fri fra skole til sjov og spas. Juniorklubben holder åbent i Kuk i hele juli måned (fra uge 27 til uge 31) fra 10-16. Så ved du ikke hvad du skal lave i sommerferien, så kom ind i KUK og hyg med os andre. Tilmelding er ikke nødvendig – Du kommer bare….

Fra 1. august rykker vi tilbage til Tuk og har åbent hver dag fra 10-16. Det er nemlig her vi skal sige velkommen til vores nye 4. klasser.

Til sidst skal lyde Et kæmpe stort tillykke til alle vores dejlige konfirmander, som skal konfirmeres d.21. juni. Vi håber i alle får en helt igennem fantastisk og festlig dag.

Rigtig god sommer til alle – vi ses igen mandag d.10 august til et nyt og spændende skoleår.

Mange varme sommer hilsner fra                 

Mads og Mette.